Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان با استفاده از فوم گرافنی نوعی سوئیچ حرارتی تولید کرده‌اند که می‌توان از آن برای گرم و سرد کردن باتری‌ها در هر زمان و بر مبنای نیاز کاربران استفاده کرد.

باتری‌ها در برابر هوای به شدت سرد و گرم آسیب پذیر هستند و برای حل این مشکل نوعی سوئیچ حرارتی تولید شده که می‌تواند بر مبنای خواست افراد دمای باتری را گرم یا سرد کند تا از آسیب دیدن آنها جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوم گرافنی یادشده می‌تواند در صورت سرد بودن هوای محیط بیرون، گرما را در محیط اطراف باتری حبس کند یا اجازه دهد گرمای بیش از حد از محیط اطراف باتری تخلیه شود تا باتری به سرعت سرد شود.

با توجه به اینکه باتری‌های لیتیومی تنها باید در دمای بین صفر تا ۴۵ درجه سانتیگراد مورد استفاده قرار بگیرند، این فناوری به حفظ سلامت باتری‌ها به خصوص در زمان شارژ شدن آنها کمک می‌کند. ضخامت فوم گرافنی بین ۰.۲ تا ۱.۲ میلیمتر در نوسان است و مانند یک عایق حرارتی عمل می‌کند.

این عایق مفید را می‌توان در گوشی‌های تلفن همراه و لپ تاپ ها برای جلوگیری از گرم و سرد شدن زیاد باتری‌ها به کار گرفت و حتی امکان نصب آن برای ایمن سازی باتری‌های خودروهای برقی نیز وجود دارد./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: باتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۹۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، محققان مدعی هستند تراکم انرژی باتری جدید ۲برابر بیشتر از باتری های لیتیومی است. باتری جدید می تواند صنعت وسایل نقلیه برقی را دگرگون کند.

علاوه بر آن باتری های آبی از این مایع به عنوان حلال برای الکترولیت استفاده می کنند و به این ترتیب ایمنی آنها را ارتقا می دهند. باتری های لیتیوم یونی غیر آبی تراکم انرژی بالایی دارند اما ایمنی آنها به دلیل الکترولیت های ارگانیک آتش زا در معرض خطر است.

با این وجود باتری های آبی به طور کلی تراکم انرژی کمتری دارند که دلیل آن حلالیت محدودیت الکترولیت و ولتاژ پایین است. اکنون محققان چین یک باتری آبی مبتنی بر انتقال چند الکترونی هالوژن ابداع کرده اند. آنها به رهبری لی شیانگ فنگ از انستیتوDICP آکادمی علوم چین با همکاری دیگر پروفسور این انستیتو یک کاتد انتقال چند الکترونی مبتنی بر برومین و یودین ابداع کردند.

این کاتد به ظرفیت بیش از ۸۴۰Ah/L و تراکم انرژی ۱۲۰۰وات ساعت به ازای هر لیتر دست یافت.

محققان برای ارتقای تراکم انرزی باتری های آبی از محلول ترکیبی هالوژن یون های یودن و برومین به عنوان الکترولیت استفاده کردند. آنها یک واکنش انتقال چند الکترونی ابداع کردند.

طبق گزارش های موجود هنگامیکه محققان این الکترولیت را با آند وانادیم آزمایش کردندف متوجه شدند چرخه عمر باتری بیش از هزار بار شارژ است که این امر نشان دهنده ثبات بالای آن است. محققان همچنین اشاره کردند تراکم انرژی باتری فراتر از برخی الکترودهای جامد و هزینه تولید آن با باتری های لیتیومی یکسان است.

کد خبر 6097056 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • این باتری چینی با آب کار می‌کند
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست