Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-07@13:15:12 GMT

سرد کردن مواد غذایی در محیط خانه خطرناک‌ است

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۰۷۷۹۳

سرد کردن مواد غذایی در محیط خانه خطرناک‌ است

رکنا:برخی افراد غذای اضافی را در محیط سرد می کنند سپس در یخچال می گذارند کارشناسان این روش را خطرناک عنوان کرده اند.

بعضی از مردم غذای اضافی را بلافاصله جمع می‌کنند و عده‌ای دیگر صبر می‌کنند غذا به دمای محیط برسد. فکر می‌کنید کدام روش درست است؟

بیشتر افرادی که غذا را پیش از گذاشتن در یخچال به دمای محیط می‌رسانند می‌خواهند با اجتناب از گذاشتن غذای گرم در یخچال مانع از گرم شدن غذاهای اطراف آن و افزایش احتمال فساد آنها شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مشکل تنها زمانی می‌تواند رخ دهد که فرد قابلمه بزرگی از سوپ جوشان را داخل یخچال بگذارد.

حقیقت آن است که سرد کردن آرام مواد غذایی در محیط خانه به مراتب خطرناک‌تر است. بسیاری از باکتری‌های بیماری‌زا می‌توانند در دمای بین ۲۰ تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد جمعیت خود را هر نیم ساعت دو برابر کنند.

تحقیقات نشان می‌دهد نیمی از مسمومیت‌های گسترده غذایی در سال ناشی از شرایط بد نگهداری غذا در رستوران‌هاست.

مراجع و تدوین‌کنندگان استانداردهای غذایی می‌گویند بهتر است مواد غذایی را که اضافه آمده است و در یخچال نگهداری می‌کنید زود مصرف کنید. این زمان برای اسپاگتی و ماکارونی پخته شده به دلیل رشد آرام باکتری‌ها در دمای یخچال بین یک تا دو روز است. غذاهای پخته شده‌ای هم که در دمای فریزر نگهداری می‌شوند باید پیش از چهار ماه مصرف شوند.

بهتر است بدانید که برنج پخته شده (پلوها) را باید طی یک روز مصرف کرد. برنج خام حاوی اسپورهای مقاومی است که به راحتی می‌تواند دمای جوش آب و پخت برنج را تحمل کند. این اسپورها نه‌تنها طی طبخ دوام می‌آورند بلکه بعدا می‌توانند از کپسول خود خارج شوند و سمی ترشح کنند که آن هم در برابر حرارت مقاوم است. مصرف غذای آلوده به این اسپورها اسهال و استفراغ و مسمومیت غذایی منجر خواهد شد.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۷۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  وبدا، محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در نشست کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه با موضوع اجرایی شدن رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت:  به دستور رئیس جمهوری در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، همه ی دستگاه های اجرایی موظفند برای تامین امنیت غذایی و دسترسی مردم به غذای سالم در مدت 2 ماه برنامه عملیاتی سال جاری ذیل سند ملی امنیت غذایی تهیه و در جلسه آتی شورای عالی ارائه کنند.

محمد اسماعیل مطلق گفت: امنیت غذایی و غذای سالم در اولویت برنامه های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال جاری قرار دارد.

دیگر خبرها

  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب